#38 | Vijf boeken die je als leerkracht moet lezen

Vandaag een korte aflevering met enkele boekentips. En nee, het zijn geen onderwijsboeken. Want een leerkracht is meer dan enkel een pedagoog of een didacticus. Een leerkracht is ook een opvoeder, een inhoudelijk expert, een innovator en een cultuurparticipant. Zo staat het toch in ons beroepsprofiel. Dus we kunnen er niet om heen dat een leerkracht best van zoveel mogelijk markten thuis is en dan lees je best al eens iets anders dan een boek vol onderwijstips. Want hoe waardevol een boek als Wijze lessen of Klaskit ook is, soms wil je ’s avonds, na een lange dag, ook iets anders lezen. Dan wil je niet lezen over effectieve leesstrategieën of de nieuwste schoolvisie, maar wil je goed boek dat je de wereld toont of ontspant met een spannend verhaal. 

Daarom dus even iets anders dan onderwijs, en toch ook weer niet. Buiten De Krijtlijnen presenteert Vijf niet-onderwijsboeken die je moet gelezen hebben als onderwijzer. 

Koop de boeken!

Overtuigd om ook te gaan lezen? Via deze links kan je snel de boeken aanschaffen. Stiekem steun je er Buiten De Krijtlijnen ook mee!

BoekenBoeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s