Steun Ons!

Je kan Buiten De Krijtlijnen financieel steunen. Zo kunnen wij kwalitatieve podcasts blijven maken!
Dit kan via www.patreon.com/dekrijtlijnen

Nu is de vraag, waarom opeens geld vragen? Wel, het antwoord is simpel: omdat podcasts maken niet gratis is. Van hosting (het feit dat je je audiobestanden ergens kunt uploaden zodat mensen die kunnen beluisteren) tot het aanschaffen van degelijk materiaal. Ook verplaatsingskosten lopen soms hoog op.

Toen ik eind vorig schooljaar besloot om terug materiaal te gaan maken voor Buiten De Krijtlijnen, wou ik een versnelling hoger schakelen. Om het beter te doen. We zullen nieuwe concepten lanceren, meer face to face gesprekken opnemen (vandaar de verplaatsingskosten) en vooral proberen om op meer regelmatige basis content te maken. Zodat je vanaf nu zeker weet dat er elke maandag een nieuwe aflevering op jou ligt te wachten.

Maar dit soort van voornemens kosten dus geld. Ik schafte mij deze zomer voor meer dan €250 nieuw materiaal aan en ging in plaats van telefonisch met mijn gasten te praten, naar ze toe. Omdat iemand in de ogen kunnen kijken toch nog altijd garant staat voor een beter gesprek.

Let wel op, de podcast blijft gratis. Ze zal, ook al doneer je niet, nog steeds gratis en voor niets in je podcast-app verschijnen. Deze vraag is geen verdienmodel of winstbejag, maar echt een vorm van ondersteuning. Als er meer geld binnenkomt dan dat ik uitgeef, zal dit gaan naar de aankoop van nieuw materiaal, en naar projecten of ideeën die deze podcast beter zullen maken.